Over Schoonheidssalon Face & Body

Wij zijn Caroline Schenk en Ivonne van der Laan.
Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in diverse schoonheidssalons en later in onze eigen praktijk, hebben wij in 2005 besloten samen schoonheidssalon Face & Body in Mijdrecht te starten.

In onze salon ligt de nadruk op ontspanning, vakkennis en persoonlijke aandacht.

Wij geven u graag advies om uw huid in goede conditie te brengen en/of te houden.
Hierbij maken wij gebruik van de gerenommeerde huidverzorgingslijn Lady Esther en Ries Cosmetics.

Ries Cosmetics is een 100% natuurlijke cosmeticalijn met op elkaar afgestemde producten, die de brug slaat tussen huidverzorging naar huidverbetering.

Schoonheidssalon Face & Body

“Wij geven u graag advies om uw huid in goede conditie te brengen en/of houden”

Caroline Schenk

Caroline Schenk

Ruim dertig jaar ben ik werkzaam in de schoonheidsverzorging.

Deze kennis probeer ik over te dragen aan mijn klanten zodat zij bewuster worden in het gebruik van cosmetica en wat voor effect dit op hun huid heeft. Ik vind het belangrijk om mijn klanten gedurende het behandelingstraject te begeleiden en advies op maat te geven. Hiermee hoop ik mijn passie, enthousiasme en kennis te kunnen overdragen.

Zelf blijf ik mij door trainingen steeds verder ontwikkelen.

Ivonne van der Laan

Ivonne van der Laan

Alweer 25 jaar ben ik werkzaam als specialiste in de huidverzorging. Mijn doel bij iedere behandeling is huidverbetering en persoonlijke aandacht. Hoe is de conditie van de huid en welke producten passen daarbij. Regelmatig volg ik trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ook vertel ik u graag over de dagelijkse verzorging van uw huid, zowel van binnen als van buiten, zonder dat u daarna met een scala aan producten de deur uit gaat die vervolgens in de kast verdwijnen.

Een stalende gezonde huid en ontspanning daar gaat het om. Wij hopen u graag te ontmoeten in onze fijne salon.